Digital producentträff 21 mars kl.09.00
Funderar du på hur du kan använda Exceptionell Råvara för att utveckla dina produkter? Eller på hur ett utvecklingsmöte går till i praktiken? Vill du ha konkreta tips på hur du ska förbereda din råvara för ett utvecklingsmöte? Oavsett vilka frågor du har eller var du befinner dig i din utvecklingsresa är du välkommen till […]

Intensiv arbetsdag för årets smakjury
Under Smakmötets fyra provningar provsmakades och bedömdes sammanlagt 37 svenska köttråvaror av ett 30-tal kockar.

Populär mötesplats för branschen
Att evenemanget är en uppskattad mötesplats för producenter, kockar och andra branschaktörer vittnade det höga sorl av röster som hördes inne i matsalen under hela dagen.

3-årig Wagyu fick högst poäng på Smakmötet
Den treåriga stuten som Karin Stålnert och svågern Jörgen Widén deltog med på Smakmötet var en avkomma till en av gårdens första Wagyukvigor och det första de slaktat på Lindås gård, som ligger i Lyrestad utanför Mariestad.