Skip to content
Menu
Aktuellt
Nyheter
Nyhetsbrev
Press
Utvecklingsmöten
Fågel
Gris
Lamm/Får
Nöt
Anmälan
Resultat
Smakmöte
Smakmöte
Märkning
Resultat
Anmälan
Kalender
Kontakt
Kontakt
Om oss
Close Menu
Råvarufakta NÖT
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Nötproducent:
Ras:
Kön:
Plats för uppfödning:
Foder:
Detaljerad sortbeskrivning vallarter, spannmål, kraftfoder, hö, ensilage osv.
Levnadssätt:
Beskriv miljö och varianter. Skog, stall, hagmark osv.
Ålder:
Hantering till slakt:
Transportsätt? Dag för transport?
Slakteri:
Slaktare:
Slaktdatum:
Slaktvikt:
Europ + - formklassning:
Fettklassning +-1-5
Marmoreringsklass:
Nedkylning efter urtagning, delning
Tid? Temperatur i kyl? Luftfuktighet?
Hängning hel/halv/kvartkropp
Tid? Temperatur? Luftfuktighet?
Styckare:
Nedskärning från hel/halv/kvartkropp
Datum? Styckningsätt, puts, detaljer, finish?
Hängmörning stock
Tid? Temperatur? Luftfuktighet? Plats? Annat?
Förpackningsätt:
Leveransdatum:
Mailadress
Jag önskar
Få resultatet skickat till mig per mail
Vill prenumerera på vårt nyhetsbrev
Vill få inbjudningar till våra möten
Skicka