Exceptionell Råvara

swedish exceptional food

  • Formulär
    • Fågel – instruktion & råvarufakta
    • Gris – instruktion & råvarufakta
    • Lamm/får – instruktion & råvarufakta
    • Nöt – instruktion & råvarufakta
  • Resultat
  • Om föreningen
    • Om föreningen
    • Historik
  • Press
  • Kontakt

Utvecklingsmöte

25 september, 2016 by Anita Lindström

lrf2

Deltagare på utvecklingsmöte för gris. Foto: Maria Benediktsson.

Utvecklingsmöte Gris 5 september på Martin & Servera

Deltagande kockar:
Stefan Eriksson, provningsledare
Markus Jankala, köksmästare, F&B Research & Development
Fredrik Johnsson, köksmästare, restaurang Volt
Fredrik Hedlund, köksmästare Lammet & Grisen
Mikael Einarsson, köksmästare, Djuret

Deltagande producenter:
Pigham, sogris 691
Gun Ragnarsson, Ragnarssons
www.ragnarssons.com

Pigham, kastrat 689
Gun Ragnarsson, Ragnarssons
www.ragnarssons.comPigham
Gun Ragnarsson, Ragnarssons
www.ragnarssons.comHampshere/ Duroc, gylta
Jan Johansson, Flistad Skattegård, Vreta Kloster
jan-mia@hotmail.se

Berkshire, galt
Stefan Sellin, Domta Grisen
www.domtagrisen.se

Lillehemsgrisen, hona gylta, ej grisat
Sven Olsson, Lillehems Utegrisar
www.lillehemsutegrisar.se

Linderöd, gylta
Anders Gunnarsson, Halla gård, Kvänum

Trevägs, gylta
Uppfödare. Christian Johnsson.
Kontakt christian bauer, Skärshults Gård,
www.skarshult.com

Linderöd med genbanksintyg, unggalt
Anders Gunnarsson, Halla gård, Kvänum

Linderöd, galt
Ällmora

Bedömningsprotokoll Grismöte 5 september


 

Arkiverad under: Möten Taggad med:griskött, Linderöd., smakprovning

« Kvalitetshöjning på både nöt och fågel
Smakmöte »

KALENDARIUM 2022

2 maj
Utvecklingsmöte FÅGEL
Lokal: Petri Restaurang, Stockholm
Tid: 10.00-14.00
Adress: Kommendörsgatan 16, Stockholm

Anmälan

3 maj
Utvecklingsmöte GRIS
Lokal: Stockholms Hotell-och restaurangskola
Tid: 10.00-14.00
Adress: Arenavägen 60, Johanneshov

Anmälan

9 maj
Utvecklingsmöte NÖT
Lokal: Svartengrens, Stockholm
Tid: 10.00-14.00
Adress: Tulegatan 24, Stockholm

Anmälan

10 maj
Utvecklingsmöte LAMM/FÅR
Plats: Brutalisten, Stockholm
Tid: 10.00-14.00
Adress: Regeringsgatan 71, Stockholm

Anmälan

31 oktober
Smakmöte, Stockholm

Anmälan

__________________________

Tidigare möten 2021

10 maj - Stockholm
Utvecklingsmöte LAMM/FÅR
Stockholms Hotell- & Restaurangskola
Arenavägen 60, Johanneshov

11 maj - Stockholm
Utvecklingsmöte NÖT
Svartengrens
Tulegatan 24, Stockholm

17 maj - Stockholm
Utvecklingsmöte FÅGEL
Ateljé Gastrologik
Artellerigatan 14, Stockholm

18 maj - Stockholm
Utvecklingsmöte GRIS
L´Avventura
Sveavägen 77, Stockholm

24 maj - Göteborg
Utvecklingsmöte, värd KLS Ugglarps
Restaurang Bhoga
Norra Hamngatan 10, Göteborg

26 maj - Malmö
Utvecklingsmöte, värd KLS Ugglarps
Restaurang Mutantur
Erik Dahlbergsgatan 14, Malmö

4 oktober - Kalmar
Utvecklingsmöte i samarbete med KLS Ugglarps

5 oktober - FÅR/LAMM, Kalmar
Utvecklingsmöte FÅR/LAMM i samarbete med Länsstyrelsen i Kalmar.

1 november
SMAKMÖTE, Stockholm

Följ oss på Instagram

 

samarbetspartner

  

  • Formulär
    • Fågel – instruktion & råvarufakta
    • Gris – instruktion & råvarufakta
    • Lamm/får – instruktion & råvarufakta
    • Nöt – instruktion & råvarufakta
  • Resultat
  • Om föreningen
    • Om föreningen
    • Historik
  • Press
  • Kontakt

Copyright © 2022 · Foodie Child Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress