Utvecklingsmöte Gris 5 september på Martin & Servera
Deltagande kockar:
Stefan Eriksson, provningsledare
Markus Jankala, köksmästare, F&B Research & Development
Fredrik Johnsson, köksmästare, restaurang Volt
Fredrik Hedlund, köksmästare Lammet & Grisen
Mikael Einarsson, köksmästare, Djuret
Deltagande producenter:
Pigham, sogris 691
Gun Ragnarsson, Ragnarssons
www.ragnarssons.com
Gun Ragnarsson, Ragnarssons
www.ragnarssons.comPigham
Gun Ragnarsson, Ragnarssons
www.ragnarssons.comHampshere/ Duroc, gylta
Jan Johansson, Flistad Skattegård, Vreta Kloster
jan-mia@hotmail.se
Berkshire, galt
Stefan Sellin, Domta Grisen
www.domtagrisen.se
Lillehemsgrisen, hona gylta, ej grisat
Sven Olsson, Lillehems Utegrisar
www.lillehemsutegrisar.se
Linderöd, gylta
Anders Gunnarsson, Halla gård, Kvänum
Trevägs, gylta
Uppfödare. Christian Johnsson.
Kontakt christian bauer, Skärshults Gård,
www.skarshult.com
Linderöd med genbanksintyg, unggalt
Anders Gunnarsson, Halla gård, Kvänum
Linderöd, galt
Ällmora
Bedömningsprotokoll Grismöte 5 september